Szállás Veszprém, szállásfoglalás, programok, látnivalók egy helyen.

útiterveim Belépés
Hétvégére
Következő nyaralásra
Egyszer megnézném

Eötvös Károly Megyei Könyvtár

  • Eötvös Károly Megyei Könyvtár, Veszprém

  • Eötvös Károly Megyei Könyvtár, Veszprém (2.kép)

  • Eötvös Károly Megyei Könyvtár, Veszprém (3.kép)

Elérhetőségi adatok
Veszprém, Komakút tér 3. - térkép
88/560-610 ; 88/560-620
ekmk@ekmk.hu
  Szállásfoglalás a környéken »
Ismeri a szolgáltatást?
Írjon értékelést

Várjuk Önöket szeretettel a megújult Eötvös Károly Megyei Könyvtárban! A könyvtár olyan közösségi színtér, ahol mindenki megtalálhatja a kedvére való olvasmányokat, tájékozódhat a világ dolgairól, tanulhat, információt szerezhet, jól érezheti magát. Közművelődési intézetként pedig jól felkészült kollégáink segítségét kérhetik módszertani kérdésekben, pályázatok esetében is.

1998. augusztus óta működik a könyvtár az újjávarázsolt, Nívó-díjjal elismert épületegyüttesben. Az átadott újonnan épült és felújított épületrészekben közel ötezer négyzetméteren számtalan információs szolgáltatással várjuk és szolgáljuk a hozzánk betérő olvasóinkat, látogatóinkat. Az épület akadálymentesített, fogyatékossággal élő embertársaink térítésmentesen vehetik igénybe szolgáltatásainkat.

Intézményünk a megyeszékhely egyik kulturális központja, gondoskodik Veszprém megye és Veszprém város lakosainak könyvtári ellátásáról. Közel 370 ezres dokumentumállomány és különböző adatbázisok állnak az olvasók rendelkezésére. Közművelődési intézetként segítjük az amatőr művészeti csoportokat, támogatjuk a megyebeli kulturális intézmények szakmai munkáját.

Mikor? Hétfő: ZÁRVA
Kedd - péntek: 10-19
Szombat: 10-16

Értékelések  Írjon értékelést

Nézz körül máshol is

 
Ez az oldal cookie-kat használ, hogy biztosítsa a legjobb felhasználói élményt. Rendben